Afprøvet og godkendt

Afprøvet og godkendt

S&P-armeringsnet er blevet anvendt på mange vellykkede projekter, hvilket har ført til tilfredse kunder og tusindvis af km af veje med lang levetid

Hvordan ved vi, at S&P's asfaltarmeringsløsninger virker i praksis? Det er ikke kun det teoretiske aspekt og de mange tests, som vi er sikre på. Da S&P har opbygget mange års erfaring med at levere asfaltarmeringsløsninger, har vi set produkterne i praksis. Men ikke nok med det, vi har også set vejenes fejlfri tilstand flere år efter, at S&P-armeringsnet er blevet installeret.

Takket være vores kunder, der vælger at samarbejde med S&P på projekter, er der i sidste ende tusindvis af km af veje og belægninger med lang levetid over hele verden.

Projektet er ikke færdigt, når byggepladsen lukker

Afprøvet og godkendt | S&P Asfaltarmering

Vesterled - Tjæreborg (DK)

E45 - Skanderborg til Århus (DK)

E20 - Fredericia (DK)

Hedevej - Hjøllund (DK)

Vejlevej/Vestre Ringvej - Fredericia(DK)

Widoczna street - Warszawa (PL)

DK3 Hovedvej - Pyrzyce (PL)

Grabiszyńska Street - Wroclaw (PL)

Dine kontaktpersoner

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie