Virksomhed

company.jpg

Få mere at vide om oprindelsen af S&P Clever Reinforcement i hjertet af Schweiz, og hvordan vi har udviklet os til en internationalt aktiv virksomhed.

Related Content

  • ©SP-Reinforcement

  S&P fokuserer på forstærkning af bygnings- bro og anlægskonstruktioner, samt udvikling af forstærkningsløsninger til asfaltbelægninger. Vores produkter er fremstillet i S&Ps anlæg og solgt direkte til slutkunden. Firmaets kernekompetence er rådgivning til alle vores distribuerede systemer. Derudover tilbyder S&P softwareløsninger til dimensionering af forstærkningssystemer.

  Hovedkontor i Schweiz

  S&P Reinforcement Company AG opstod ud af Scherer & Partner Bausysteme i Brunnen, Schweiz i 1995. Siden har firmaet udviklet, produceret og solgt forstærkningsprodukter. S&P flyttede til en ny administrationsbygning med en stor lager- og produktionsbygning i Seewen, Schweiz i 2010. S&P har også en afdeling i den Vestschweiz såvel som firmaer i Østrig, Holland, Frankrig, Tyskland, Polen, Portugal, Danmark og Sverige. I Danmark ligger S&P Reinforcements hovedkontor i Boulstrup ved Odder.

  ©SP-Reinforcement
  ©SP-Reinforcement

  Simpson Strong-Tie® Company Inc.

  S&P tilhører Simpson Manufacturing Co., Inc. med hovedkontor i Pleasanton, Californien. Dens datterselskab Simpson Strong-Tie Company Inc. designer, udvikler og er en førende producent af trækonstruktionsprodukter, såsom beslag, forbindelsesmidler og befæstigelsesprodukter, såvel som betonkonstruktionsprodukter inkl. klæbemidler, specialkemikalier, ankre, værktøj og fibermaterialer til forstærkning. Virksomhedens stamaktier handles på børsen i New York under symbolet SSD. 

Contact

Simpson Strong-Tie Denmark

Simpson Strong-Tie A/S

Hedegaardsvej 11
CVR 36409819
8300 Odder
Danmark