Related Showcase

 • rightsystem.rightplace_.jpg

  Den rigtige løsning - til det rigtige sted

  Det handler virkelig om at vælge det rigtige system til det rigtige sted, når det drejer sig om at løse konstruktive problemer ved hjælp af FRP-systemer. Det er derfor, vi har nogle applikationsspecifikke løsningssider, der gør beslutningen lettere.

  roadowners_showcase_1920x960.jpg

  Vejbestyrelser

  S&P tilbyder omkostningseffektive, bæredygtige og gennemprøvede asfaltforstærkningsløsninger til vedligeholdelse af dit vejnet! Med støtte fra idé til færdiggørelse kan S&P hjælpe dig med at overvinde udfordringerne i dine infrastrukturprojekter!

  asphalt_handbook_1920x960.jpg

  Ny udgave af Asfaltarmeringshåndbogen

  Vi har netop udgivet en ny og opdateret udgave af Asfaltarmeringshåndbogen. Reservér din udgave af Asfaltarmeringshåndbogen 2.0...

  vlcsnap-2022-02-04-08h33m32s302-1.jpg

  Effektivitet med S&P C-Sheets (kulfiberdug)

  S&P produkter og værktøjer blev brugt i et stort forstærkningsprojekt i en af ​​de højeste bygninger i Grækenland. Se den korte artikel med video for mere information.

  asphalt_reinforcement_systems.jpg

  S&P Asfaltarmering

  S&P Asfaltarmering er blevet brugt med succes på mange projekter gennem årene. De baner vejen for stærkere veje og tilbyder holdbarhed, bæredygtighed og en økonomisk løsning til vejreparation og forstærkning.

  frp_systems.jpg

  S&P FRP systemer

  Eksperterne hos S&P er specialister i strukturel forstærkning kan tilbyde et komplet udvalg af FRP-produkter og systemer. Takket være viden og erfaring på tværs af Europa kan S&P nemt rådgive jer til den bedste løsning til jeres behov.

Velkommen til S&P Danmark

Intro

S&P fokuserer på forstærkning af bygnings- bro og anlægskonstruktioner, samt udvikling af forstærkningsløsninger til asfaltbelægninger. Vores produkter er fremstillet i S&Ps anlæg og solgt direkte til slutkunden. Firmaets kernekompetence er rådgivning til alle vores distribuerede systemer. Derudover tilbyder S&P softwareløsninger til dimensionering af forstærkningssystemer.

Søg produkt

Contact

Simpson Strong-Tie Denmark

Simpson Strong-Tie A/S

Hedegaardsvej 11
CVR 36409819
8300 Odder
Danmark