Lufthavne - Gøteborg Internationale Lufthavn - Göteborg, Sverige

Revneforebyggelse

Lufthavne - Gøteborg Internationale Lufthavn - Göteborg, Sverige

Gøteborgs Internationale Lufthavn ønskede at  forøge deres PCN værdierne på deres Taxiway L.

En standard asfaltbelægningsløsning ville blive meget dyr og lufthavnen bad derfor S&P  Reinforcement om at komme med en bedre og billigere løsning.  

Emne 
Lufthavne
Objekt 
Gøteborg Internationale Lufthavn
By 
Göteborg
Stat 
Göteborg
Land 
Sweden
Dato 
2017
Tidsforbrug 
2 uger

Situation

På baggrund af faldlodsresultaterne valgte Swedavia og lufthavnen en asfaltopbygning på 26 cm med Carbophalt G 200/200 armering i bærelaget og under slidlaget. Denne løsningen reducerede asfalttykkelsen med ca. 11,5 cm samt bortskaffelse af ca. 2.300 m3 sand- og stenmateriale. Lufthavnen har dermed sparet omkostninger, tid og miljøbelastning. 

 

Projektbeskrivelse

Gøteborgs Internationale Lufthavn havde sat et mål om forøgelse af deres PCN værdierne på deres TWY L. En standard asfaltbelægningsløsning ville blive meget dyr og lufthavnen bad derfor S&P  Reinforcement om at komme med en bedre løsning, hvor man kunne opnå en reduktion af asfalttykkelsen - og dermed spare omkostninger på nykonstruktionen og til bortskaffelse af materialer. I 2015 blev der etableret et testfelt, der var bæreevneforstærket med Carbophalt®G. Feltet havde efterfølgende vist en væsentlig forøgelse af belægningens bæreevne. Målinger blev fortaget med faldlod i 2015 og 2016.

Materialeforbrug

Carbophalt G 200/200,  40.000 m2

Service

Kontaktpersoner

S&P Ansvarlig side

Du er her

  Kontakt

  Legal info

  Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

   Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

   Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

  SIMPSON Strong-Tie