Forstærkning af asfalt mod revner - Skellerupvej - Nyborg Kommune, Danmark

Forstærkning af asfalt mod revner

Revneforebyggelse

Forstærkning af asfalt mod revner - Skellerupvej - Nyborg Kommune, Danmark

Skadesbilledet på vejstrækningen viser en del tværgående revner som man har forsøgt at forsegle med forskellige reparationsløsninger. Nyborg Kommune ønskede en langsigtet løsningsmodel til den bedste pris og undersøgte forskellige løsningsmodeller. 

Emne 
Forstærkning af asfalt mod revner
Objekt 
Skellerupvej
By 
Nyborg Kommune
Stat 
Fyn
Land 
Danmark
Dato 
2020
Tidsforbrug 
1 dag

Situation

Årsagerne til revnegennemslag er at HBB laget (cement stabiliseret gruslag) har afspændt sig og det har ført til revnedannelse. Asfaltlagene hærdes og dermed kan asfalten ikke optage trækspændingerne fra HBB laget. Andre medvirkende årsager er de termiske påvirkninger i løbet af året, samt trafikbelastningen fra de tunge køretøjer.

Projektbeskrivelse

Valget faldt på forstærkning med S&P Carbophalt G 200/200 som viste sig som både en økonomisk og klima fordelagtige model med en reduktion i CO2 aftrykket. Alene beregninger af fjernelsen af ujævnhederne viser reduktion på mellem 300-600 tons over 20 år, hvor trafikanterne også opnår en gevinst i form af mindre brændstofforbrug.

Materialeforbrug

Ca. 10.000 m² S&P Carbophalt G 200/200

Billedgalleri

Service

Kontaktpersoner

S&P Ansvarlig side

Du er her

  Kontakt

  Legal info

  Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

   Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

   Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

  SIMPSON Strong-Tie