Statsvej - Holstebro Ringvej - Holstebro, Danmark

Revneforebyggelse

Statsvej - Holstebro Ringvej - Holstebro, Danmark

Den vestlige del af Holstebro Ringvej trængte til nyt slidlag. 

Strækningen har en årsdøgntrafik på ca. 13.600 køretøjer. 

Før S&P forstærkede strækningen, var der på den 1,3 km strækning ca. 2,5 km tværrevner.

Emne 
Statsvej
Objekt 
Holstebro Ringvej
By 
Holstebro
Stat 
Jylland
Land 
Danmark
Dato 
2018
Tidsforbrug 
2 dage

Situation

Den vestlige del af Holstebro Ringvej skulle på en strækning på ca. 1,3 km have nyt slidlag. Strækningen har en årsdøgntrafik på ca. 13.600 køretøjer.

Vejen har en opbygning med et HBB lag, der er cementstabiliseret. Dette lag er ved at afspænde sig selv. Det vil sige, at laget revner på tværes af vejbanen, og revnerne slår igennem asfaltlagene. Det samme fænomen ses også ved gamle asfaltbærelag.

Afstanden mellem revnerne kan blive helt ned til blot et par meter. På den 1,3 km strækning blev det vurderet, at der var ca. 2,5 km tværrevner.

Projektbeskrivelse

Hele vejen blev armeret, for at sikre mod nuværende gennemslagsrevner fra det cementstabiliserede HHB lag, samt mod fremtidige revner, der kan opstå ved yderligere afspænding af HBB laget. 

Projektet blev gennemført med en tidbesparing på omkring 5-8 dage, idet de 2,5 km revner ikke skulle bassinfræses og armeres. Det betød også en besparelsen på materiale- og fræsningsomkostninger.   

Projektet blev gennemført som natarbejde.

Materialeforbrug

Carbophalt G 200/200, 11.600 m2

Billedgalleri

Service

Kontaktpersoner

S&P Ansvarlig side

Du er her

  Kontakt

  Legal info

  Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

   Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

   Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

  SIMPSON Strong-Tie