Asfaltarmering -Trafikverket i Sverige - Projekt fra sensommeren 2019, lynhurtig opgaveløsning. Partner NCC - V26 Mobacka -Haggården, Sverige

Asfaltarmering mobacka i Sverige

Strukturel Forstærkning

Asfaltarmering -Trafikverket i Sverige - Projekt fra sensommeren 2019, lynhurtig opgaveløsning. Partner NCC - V26 Mobacka -Haggården, Sverige

Trafikverket V26 Mobacka i Sverige

"Det bedste ved projektet var, at vi ingen trafik havde omkring projektet," Benny Qvist, Projektansvarlig

Dette projekt udførte vi i sensommeren 2019. Vi startede projektet i august og var allerede klar til åbning af vejen i septempber 2019. 

På grund af dårlig bæreevne i K!1, så var den bedste og billigste løsning at forstærke vejen med Carbon200/200. Det var for kunden bedre end at skifte materiale i vejkroppen. Vejen var kun lukket i en meget kort periode, så projektet var ikke til gene for tradikken. Vores materiale har høj holdbarhed og forstærker vejen, så længe vejen findes.

Emne 
Asfaltarmering -Trafikverket i Sverige
Objekt 
Projekt fra sensommeren 2019, lynhurtig opgaveløsning. Partner NCC
By 
V26 Mobacka -Haggården
Stat 
Haggården
Land 
Sweden
Dato 
2019
Tidsforbrug 
1 måned

Situation

 

Kundens udfordring og behov var forbedring af vejens bæreevne, forlængelse af asfaltens livscyklus.

Vi installerede Carbon 200/200, efter NCC havde lagt AG-asfalt i hele K1, og vi installerede hele K1 med Carbon 200/200. Så lagdes ABB og ABS asfalt over vores asfaltarmeringsnet.

 

Materialeforbrug

ca. 30 000 m2 Carbon 200/200

Service

Kontaktpersoner

Du er her

  Kontakt

  Legal info

  Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

   Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

   Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

  SIMPSON Strong-Tie