Den rigtige løsning - til det rigtige sted

Den rigtige løsning - til det rigtige sted

Fordi ikke én enkelt FRP-løsning løser alle problemer

Løsninger med fiberforstærkede kompositsystemer (FRP) har vist sig at være effektive og virkningsfulde. Det samme FRP-system kan dog ikke altid bruges til alle projekter, da forskellige faktorer kan påvirke en FRP-løsnings opførsel. For eksempel kan miljøfaktorer, brug og anvendelsesmuligheder nemt påvirke beslutningen om, hvilken FRP-løsning der er egnet til et bestemt problem.

Heldigvis har S&P akkumuleret mange års erfaring og viden inden for konstruktions-forstærkning, hvilket betyder, at vi står klar med råd og vejledning for at finde den korrekte FRP-løsning til dit projekt.

I sidste ende tilbyder vi ikke bare et produkt, men i stedet en komplet pakke, der omfatter rådgivning, konsultation, produkter, kvalitet, pålidelighed og support på byggepladsen.

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie