Virksomhed

Virksomhed

Få mere at vide om oprindelsen af S&P Clever Reinforcement i hjertet af Schweiz, og hvordan vi har udviklet os til en internationalt aktiv virksomhed.

S&P fokuserer på forstærkning af bygnings- bro og anlægskonstruktioner, samt udvikling af forstærkningsløsninger til asfaltbelægninger. Vores produkter er fremstillet i S&Ps anlæg og solgt direkte til slutkunden. Firmaets kernekompetence er rådgivning til alle vores distribuerede systemer. Derudover tilbyder S&P softwareløsninger til dimensionering af forstærkningssystemer.

Hovedkontor i Schweiz

S&P Reinforcement Company AG opstod ud af Scherer & Partner Bausysteme i Brunnen, Schweiz i 1995. Siden har firmaet udviklet, produceret og solgt forstærkningsprodukter. S&P flyttede til en ny administrationsbygning med en stor lager- og produktionsbygning i Seewen, Schweiz i 2010. S&P har også en afdeling i den Vestschweiz såvel som firmaer i Østrig, Holland, Frankrig, Tyskland, Polen, Portugal, Danmark og Sverige. I Danmark ligger S&P Reinforcements hovedkontor i Boulstrup ved Odder.

Simpson Strong-Tie® Company Inc.

S&P tilhører Simpson Manufacturing Co., Inc. med hovedkontor i Pleasanton, Californien. Dens datterselskab Simpson Strong-Tie Company Inc. designer, udvikler og er en førende producent af trækonstruktionsprodukter, såsom beslag, forbindelsesmidler og befæstigelsesprodukter, såvel som betonkonstruktionsprodukter inkl. klæbemidler, specialkemikalier, ankre, værktøj og fibermaterialer til forstærkning. Virksomhedens stamaktier handles på børsen i New York under symbolet SSD. 

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie