Fortrolighedspolitik

Bemærk venligst disse vigtige oplysninger om vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger:

 

OPDATERINGER TIL DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK

"SENEST OPDATERET"-forklaringen øverst i denne privatlivspolitik angiver, hvornår denne Fortrolighedspolitik sidst blev revideret. Eventuelle ændringer træder i kraft, når vi bogfører den reviderede privatlivspolitik på tjenesterne. Din brug af tjenesterne efter disse ændringer betyder, at du accepterer den reviderede privatlivspolitik.

 

KONTAKT OS

Simpson Strong-tie Company Inc., beliggende på 5956 W. Las Positas Blvd, Pleasanton, CA 94588, er det selskab, der er ansvarlig for indsamling, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger i henhold til denne fortrolighedspolitik.
Hvis du har nogen spørgsmål om denne Fortrolighedspolitik eller vores fortrolighedspraksis, så kontakt os på DataPrivacy_Simpson@strongtie.com

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER OM EØS OG UK

  • Du kan også kontakte vores datasikkerhedsleder (DSL) ansvarlig for dit land eller område, hvisdet er relevant. For at se en liste over DSL, send da venligst en e-mail til DataPrivacy_Simpson@strongtie.com.
  • Du kan indgive en klage hos databeskyttelsesautoriteterne for dit land eller region, eller hvor en påstået overtrædelse af gældende databeskyttelseslove finder sted. Der findes en liste over EØS-databeskyttelsesautoriteter på https://edpb.europa.eu/about-edpb/about-edpb/members_en. Oplysninger om UK's databeskyttelsesautoriteter kan findes her: https://ico.org.uk/.

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie