Branch Indicator

 • Du er her: S&P Denmark

Sprog

Related Images

Software

Software

Design Software

Designsoftware og dimensioneringsmodellerne tager højde for S&P forstærknings og S&P klæbemidlers materialespecifikke egenskaber. Ved udskiftning af systemkomponenter er de tilgrundliggende dimensioneringsmodeller for designsoftwaren ikke gyldige. Under disse omstændigheder fralægges leverandørens ansvar.

Igennem download af softwaren forpligtes den ansvarlige ingeniør til at bruge softwaren udelukkende til S&P FRP systemer, ellers skal licensgebyret betales til S&P Clever Reinforcement Company AG.

Til dimensionering står følgende software til rådighed:

Software

 • S&P ARMO-axial

  ARMO-axial er et dimensioneringsprogram til forstærkning af centralt trykbelastede søjler ved at vikle dem ind i S&Ps ARMO-system (S&P ARMO-mesh forstærkningsnet og S&P ARMO-crete mørtel).

  ARMO-axial bruges både til dimensionering af forstærkningstiltag og til udfærdigelse af bevislig dokumentation som et led i statiske beregninger.  For en given belasting beregner programmet det nødvendige antal lag med S&P ARMO-mesh (forstærkningsnet).
  ARMO-axial kontrollerer ikke for udknækning.

  Udgave: 
  Aktuel softwareversion: 1.1.1
 • FRP Lamella

  FRP Lamella er et dimensioneringsprogram til bøjnings- og forskydningsforstærkning med S&P FRP-systemer.

  FRP Lamella bruges både til dimensionering af forstærkningstiltag og til udfærdigelse af bevislig dokumentation som et led i statiske beregninger.  For en given belasting beregner programmet det nødvendige antal S&P CFRP-lameller, S&P konsollameller og S&P C-Sheets (kulfiberdug).

  Udgave: 
  Aktuel softwareversion: 5.6.01
  Systemkrav: 

  Windows 9x, 2000, NT, XP, Vista 7

 • FRP Colonna

  FRP Colonna er et dimensioneringsprogram til forstærkning af centralt trykbelastede stålbetonsøjler ved at vikle dem ind i S&P FRP sheets (forstærkningsduge).

  FRP Colonna bruges både til dimensionering af forstærkningstiltag og til udfærdigelse af bevislig dokumentation som et led i statiske beregninger.  For en given belasting beregner programmet det nødvendige antal lag med S&P aramid-, kulfiber- eller glasfibersheets (duge).

  Udgave: 
  Aktuel softwareversion: 1.5.1
  Systemkrav: 

  Windows 9x, 2000, NT, XP, Vista 7

 • ARMO-flexion

  ARMO-flexion er et dimensioneringsprogram til bøjningsforstærkning med S&P ARMO-system (S&P ARMO-mesh forstærkningsnet og S&P ARMO-crete mørtel).

  ARMO-flexion bruges både til dimensionering af forstærkningstiltag og til udfærdigelse af bevislig dokumentation som et led i statiske beregninger.  For en givne belasting beregner programmet det nødvendige antal lag S&P ARMO-mesh (forstærkningsnet).

  Udgave: 
  Aktuel softwareversion: 1.1.1

Kontakt

S&P

SIMPSON Strong-Tie