Ekspertise, du kan stole på

Ekspertise, du kan stole på

S&P har stor erfaring og viden inden for asfaltarmering

Siden 1995 har S&P opbygget en stor ekspertise indenfor asfaltarmering. Gennem årene har mange kunder, som vi har samarbejdet med, haft gavn af vores støtte til store projekter, små projekter, komplekse projekter og enkle projekter. Takket være denne erfaring, og idet hvert projekt gribes an med samme professionalisme, har S&P været i stand til at opbygge en uovertruffen viden, når det drejer sig om vedligeholdelse af dine veje.

Og det er ofte netop derfor, at vores kunder kan lide at arbejde sammen med os. Når man bruger penge på infrastruktur, er det betryggende at vide, at pengene er godt givet ud til en løsning, der virker. Det handler dog ikke kun om selve løsningen. Det er også afgørende at have tillid til den virksomhed, der leverer løsningen, og det er et område, som S&P virkelig fokuserer på, så du kan stole fuldt ud på den professionalisme og ekspertise, der er blevet opbygget gennem årene.

For at være på forkant med udviklingen inden for teknologi og for at sikre, at S&P er involveret i denne udvikling, samarbejder vi aktivt med flere institutter og universiteter i hele Europa.

Intelligent brug af fibre er en del af vores DNA

Dine kontaktpersoner

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie