Projektstøtte til armering af asfalt

Einbauservice S&P Asphaltarmierung

Projektstøtte til armering af asfalt

Professionel support og rationel installationsrådgivning leveret af S&P-applikationseksperter

Bygherren har inkluderet asfaltarmering i udbuddet, men entreprenøren mangler kapacitet, erfaring eller udstyr til at installere den? Intet problem, vores erfarne mandskab vil gøre det for dig! Vi planlægger installationen, bringer det nødvendige materiale til byggepladsen, lægger det ud med vores specialudstyr og ledsager hele processen.

Hvis du ønsker individuel støtte til dit projekt, kan du kontakte os, og vi rådgiver dig gerne.

Specifikation

S&P rådgiver ordregivere og planlæggere om udbud af asfaltarmering. S&P-afdelinger i hele Europa stiller også gerne den tilsvarende specifikationstekst til rådighed.

Forberedelse

På baggrund af de data og planer, som du har leveret, udarbejder vi en projektplan. Om nødvendigt kommer en af vores eksperter til stedet for at finde den optimale løsning for den pågældende situation og drøfte processen med alle de involverede virksomheder. Dette omfatter også forberedelse af underlaget, f.eks. fræsning samt valg af den ideelle klæber.

Logistik

Hvis det ønskes, kommer S&P-eksperterne til byggepladsen på den aftalte dato og kan enten medbringe alt materiale og installationsudstyr eller koordinere den rettidige ankomst af materiale og udstyr med logistikafdelingen.

Installation af asfaltarmering

På større områder installeres S&P-asfaltarmeringsnettet med vores specielle mekaniske installationsmaskine. Den kan bruges til hurtigt og effektivt at lægge armeringsgitre i en bredde på op til to meter. Til mindre arealer anvender vi den håndbetjente installationsmaskine, som kan bruges til at lægge armeringsnet i en bredde på en meter.

Finjustering

S&P-eksperterne udfører eller rådgiver om alle overlapninger og udskæringer omkring bønde og andre forhindringer. Desuden kontrollerer vi gerne alle armeringsnet igen, så asfaltentreprenøren kan udlægge overbygningen manuelt eller med asfaltudlægger. For ugunstige eller vanskelige forhold har vi forskellige løsninger til rådighed - spørg bare vores armeringseksperter.

Udlægning af overbygning

Hvis det ønskes, vejleder S&P asfaltentreprenøren under udlægningen af de efterfølgende asfaltlag og støtter ved at sikre, at kvalitetskravene opfyldes.

Oversigt over installation af asfaltarmering

Asfaltarmering | Installation | Indtryk

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie