Showcase

Den rigtige løsning - til det rigtige sted

Den rigtige løsning - til det rigtige sted

Det handler virkelig om at vælge det rigtige system til det rigtige sted, når det drejer sig om at løse konstruktive problemer ved hjælp af FRP-systemer. Det er derfor, vi har nogle applikationsspecifikke løsningssider, der gør beslutningen lettere.

Vejbestyrelser

Vejbestyrelser

S&P tilbyder omkostningseffektive, bæredygtige og gennemprøvede asfaltforstærkningsløsninger til vedligeholdelse af dit vejnet! Med støtte fra idé til færdiggørelse kan S&P hjælpe dig med at overvinde udfordringerne i dine infrastrukturprojekter!

Effektivitet med S&P C-Sheets (kulfiberdug)

Effektivitet med S&P C-Sheets (kulfiberdug)

S&P produkter og værktøjer blev brugt i et stort forstærkningsprojekt i en af ​​de højeste bygninger i Grækenland. Se den korte artikel med video for mere information.

S&P Asfaltarmering

S&P Asfaltarmering

S&P Asfaltarmering er blevet brugt med succes på mange projekter gennem årene. De baner vejen for stærkere veje og tilbyder holdbarhed, bæredygtighed og en økonomisk løsning til vejreparation og forstærkning.

S&P FRP systemer

S&P FRP systemer

Eksperterne hos S&P er specialister i strukturel forstærkning kan tilbyde et komplet udvalg af FRP-produkter og systemer. Takket være viden og erfaring på tværs af Europa kan S&P nemt rådgive jer til den bedste løsning til jeres behov.

Velkommen til S&P Danmark

Velkommen til S&P Danmark

S&P fokuserer på forstærkning af bygnings- bro og anlægskonstruktioner, samt udvikling af forstærkningsløsninger til asfaltbelægninger. Vores produkter er fremstillet i S&Ps anlæg og solgt direkte til slutkunden. Firmaets kernekompetence er rådgivning til alle vores distribuerede systemer. Derudover tilbyder S&P softwareløsninger til dimensionering af forstærkningssystemer.

Finder

SVG Map

The S&P Expert Network

S&P in Europe

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie