Velkommen til S&P Danmark

Velkommen til S&P Danmark

Velkommen til S&P Danmark

S&P fokuserer på forstærkning af bygnings- bro og anlægskonstruktioner, samt udvikling af forstærkningsløsninger til asfaltbelægninger. Vores produkter er fremstillet i S&Ps anlæg og solgt direkte til slutkunden. Firmaets kernekompetence er rådgivning til alle vores distribuerede systemer. Derudover tilbyder S&P softwareløsninger til dimensionering af forstærkningssystemer.

Produktion af S&P Glasphalt® i Polen

S&P Reinforcement Company AG opstod ud af Scherer & Partner Bausysteme i Brunnen, Schweiz i 1995. Siden har firmaet udviklet, produceret og solgt forstærkningsprodukter. S&P flyttede til en ny administrationsbygning med en stor lager- og produktionsbygning i Seewen, Schweiz i 2010. S&P har også en afdeling i den Vestschweiz såvel som firmaer i Østrig, Holland, Frankrig, Tyskland, Polen, Portugal, Danmark og Sverige.

S&P tilhører Simpson Manufacturing Co., Inc. med hovedkontor i Pleasanton, Californien. Dens datterselskab Simpson Strong-Tie Company Inc. designer, udvikler og er en førende producent af trækonstruktionsprodukter, såsom beslag, forbindelsesmidler og befæstigelsesprodukter, såvel som betonkonstruktionsprodukter inkl. klæbemidler, specialkemikalier, ankre, værktøj og fibermaterialer til forstærkning. Virksomhedens stamaktier handles på børsen i New York under symbolet SSD.

Finder

Søg produkt

SVG Map

The S&P Expert Network

S&P in Europe

Kontakt

S&P

SIMPSON Strong-Tie