Anmod om dit eksemplar af casestudiet om fræsning og genanvendelse af asfaltarmering

Anmod om dit eksemplar af casestudiet om fræsning og genanvendelse af asfaltarmering

Takket være et forskningsprojekt, der blev indledt sammen med forskellige partnere i 2019, har S&P været i stand til at bevise, at det er lykkes at anvende fræst asfaltgranulat, der indeholder fiberrester fra S&P-armeringsnet, til fremstilling af nye asfaltslidlag.

En rigtig vejtestsektion med S&P-asfaltarmeringsnet blev installeret tilbage i sommeren 2019 med det ene formål at fræse den, forarbejde det fræste granulat og i sidste ende bruge det forarbejdede fræste granulat i et nyt asfaltlag - igen under rigtige vejforhold.

Du kan anmode om dit fulde eksemplar af casestudiet ved at udfylde nedenstående formular, og tøv ikke med at kontakte S&P, hvis du har spørgsmål.

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie