Forstærkning af bropiller - Pont de Brotonne - Caudebec en Caux, Frankrig

Bærende bygningsdele

Forstærkning af bropiller - Pont de Brotonne - Caudebec en Caux, Frankrig

Som en del af en offentlig kontrakt, for at styrke Pont de Brotonne, har S&P fungeret som leverandør af armeringssystemet

Emne 
Forstærkning af bropiller
Objekt 
Pont de Brotonne
By 
Caudebec en Caux
Stat 
Regionaladministrativt område i Seine Maritime
Land 
France
Dato 
2014
Tidsforbrug 
3 måneder

Situation

Formålet med armeringen var at forstærke bropillerne, for  at undgå vertikale revner i de to 50 meter høje bropiller. I samarbejde med entreprenørerne forstærkede S&P konstruktionen, og forlængede levetiden betydligt. S&P leverede ekspertise i implementeringsteknikkerne med sit FRP-system.

Projektbeskrivelse

Formålet med S&P-løsningen er at sikre stabiliteten. Løsning er kun mulig på grund af egenskaberne i S&P Resin 55: meget lang anvendelsestid, lav varmefølsomhed og høj befugtningseffekt. Ingen ændring af bropillernes ydre geometri, ingen risiko for korrosion, let og hurtig implementering. En tykkere eller hurtigere epoxylim ville ikke have de samme egenskaber.

Materialeforbrug

18000 ml S&P C-Sheet 240
6000 kg S&P Resin 55

Billedgalleri

 • Imprægneringsmaskine: S&P klæbemaskine.

Service

Kontaktpersoner

Case studie

S&P Ansvarlig side

Du er her

  Kontakt

  Legal info

  Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

   Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

   Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

  SIMPSON Strong-Tie