NSM-anvendelser med S&P FRP-laminater og -stænger

NSM-anvendelser med S&P FRP-laminater og -stænger

NSM-applikationer (Near Surface Mounted) med S&P FRP-systemer

NSM-applikationer (Near Surface Mounted) er skårede eller fræste riller med kulfiber indlimet i rillen. Det er en smart måde at forstærke en konstruktion med FRP på, da FRP-systemet kan skjules fuldstændigt i underlaget. S&P-systemet til NSM-applikationer er forskelligt afhængigt af applikationen. Ved anvendelse på vandrette underlag bruges den flydende epoxyharpiks S&P Resin 55 HP til at forankre enten S&P C-Laminate eller S&P C-Rod i forudskårne riller i underlaget. Når man bruger et NSM-system på et lodret underlag, bruger man epoxyklæbemidlet S&P Resin 220 HP til at fastgøre S&P C-Laminate eller S&P C-Rod i de forudskårne riller.

Som med enhver FRP-installation er forberedelsen af underlaget afgørende, og det er især relevant for NSM-applikationer. Området skal markeres tydeligt, og rillerne skal skæres med præcision til den korrekte dybde, bredde og længde - i sidste ende for at sikre, at det forudskårne S&P C-Laminate eller S&P C-Rod passer perfekt. Heldigvis har vi opbygget en masse erfaring med NSM-installationer gennem årene, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for råd eller vejledning til dit næste projekt.

Se hvordan NSM S&P C-laminater blev brugt med stor effekt på dette projekt

Kontakt os for mere information

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie