EBR med S&P FRP-laminater

EBR med S&P FRP-laminater

Eksternt pålimet armering (EBR) med S&P C-Laminate

Eksternt pålimet forstærkning (EBR) af S&P C-Laminate er den mest almindelige form for pålimning af kulfiberforstærkede polymerlaminater (CFRP). S&P-systemet består af en præhærdet kulfiberforstærket polymerplade, S&P C-Laminate, som limes til overfladen ved hjælp af en epoxypasta, S&P Resin 220 HP. Som producent af både S&P C-Laminate og S&P Resin 220 HP er vi i stand til at overvåge, kontrollere og garantere kvaliteten af de enkelte produkter og endnu vigtigere bekræfte kompatibiliteten ved at bruge dem sammen.

Vi har også nogle nyttige værktøjer til rådighed, der kan hjælpe med installationen af systemet på byggepladsen, såsom S&P Afrulningsapparat, S&P Applikationsapparat til klæbemiddel og S&P Rulle. Hvis underlaget skal nivelleres, før EBR monteres, kan den epoxybaserede S&P Resin 230 HP benyttes, hvilket betyder, at alt hvad du behøver til den perfekte montering fås hos os.

Produkter der anvendes i standard EBR-applikationer med laminater

Se hvordan denne EBR-applikation med S&P C-Laminate blev brugt med stor succes på dette projekt.

Grøn omstilling af eksisterende bygninger | S&P FRP systemer | Farum

Kontakt os for mere information

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie