Undersøgelse understøtter brug af asfaltgitter med lavtemperatursasfalt

Mandag, 8. april 2024

Undersøgelse understøtter brug af asfaltgitter med lavtemperatursasfalt

  • Asfaltmaskine

Brugen af S&P asfaltgitter med lavtemperaturasfalt

Laboratorietests viser, at S&P asfaltforstærkningsgitter også kan bruges med lavtemperaturasfalt. Lagbindingsværdierne ligger i samme område som for ikke-forstærkede strukturer.

Markedet ser en bemærkelsesværdig bevægelse mod vedtagelsen af lavtemperaturasfalt, primært drevet af bæredygtighedsovervejelser. I dette skiftende landskab er vores asfaltforstærkningsgitter dukket op som en overbevisende løsning, der demonstrerer bemærkelsesværdig effektivitet, når det anvendes sammen med lavtemperaturasfalt. Gennem omhyggelig forskning og test har vi etableret kompatibiliteten og synergien mellem vores forstærkningsgitter og disse miljøbevidste asfaltblandinger. Denne kombination adresserer ikke kun de presserende bæredygtighedsbekymringer, men leverer også forbedret ydeevne og holdbarhed, hvilket imødekommer de skiftende behov i moderne infrastrukturprojekter. Som pionerer på dette område forbliver vi forpligtet til at fremme bæredygtige praksisser og tilbyde innovative løsninger, der bidrager til en grønnere og mere modstandsdygtig fremtid.

Læs mere om vores tests på vores internationale hjemmeside

Low temperature asphalt and S&P reinforcement | S&P International (sp-reinforcement.eu)

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie