Grøn omstilling af eksisterende bygninger

Onsdag, 13. april 2022

Grøn omstilling af eksisterende bygninger

S&P FRP-systemer bruges til at understøtte bæredygtige bygningsopgraderinger. For Farum svømmehal i Danmark skulle bygningen energi forbedres.  En bæredygtig opgradering blev valgt ved etablering af en ny tagkonstruktion med mere isolering samt solpaneler installeret på taget. På grund af  øget egenlast ville bygningens strukturelle kapacitet være blevet kompromitteret. Heldigvis havde S&P løsningen og i samarbejde med bygherrens rådgiver kunne vi tilbyde en designløsning med  S&P C-laminater til strukturel forstærkning af bygningen. Som et resultat af den færdige løsning opnår bygningen en årlig CO2-reduktion på 25 tons, hvilket fører til en klar kundefordel, hvor økonomi og bæredygtighed går hånd i hånd.

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie