Kvalitet

Kvalitet

Garanteret høj produktkvalitet

Vi producerer de fleste af vores produkter på vores fabrikker i Schweiz, Polen, Frankrig, Spanien, Portugal og Holland. Når det er muligt, køber vi råmaterialer og tilbehør fra lokale leverandører, som vi har et langvarigt forretningsmæssigt samarbejde med.

Komplet dokumentation og testning af de individuelle produktionsbatchs i vores interne testlaboratorier sikrer, at alle produkter kan spores tilbage til råmaterialet.

Intern og ekstern kvalitetskontrol

Vi lader vores kvalitetsstyring og vores processer regelmæssigt auditere og certificere af eksterne organer i overensstemmelse med ISO 9001:2015 på alle vores produktionssteder. For specifikke godkendelser og certificeringer arbejder vi tæt sammen med de respektive test- og certificeringsorganer.

Det giver os kontrol over hele produktionsprocessen og kvalitetsstyringen. Dette giver os mulighed for at reagere hurtigt på ændringer på markedet og sikrer et højt niveau af leveringssikkerhed.

Du kan få mere at vide om kvalitetssikring af kulfiberlameller i vores brochure.

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie