Den rigtige løsning til det rette problem

problemsolvers_microsite.jpg

S&P tilbyder løsninger på både tilbagevendende og nye problemer med veje og belægninger

Hos S&P er vi meget heldige at have et team af kyndige eksperter på tværs af en lang række forskellige steder. Vi ved, at én løsning ikke fungerer til alle typer projekter. Helt klart forskellige underlag, forskellige typer asfalt, forskellige lagtykkelser og en lang række andre faktorer betyder, at et bestemt produkt i samme dybde i vejkonstruktionen ikke altid vil fungere.

Derfor får du en komplet service, når du vælger S&P som partner på dine vejvedligeholdelsesprojekter. S&P støtter ved at forstå ikke kun kundens problemer og behov, men også selve vejstrukturen. Vi dykker dybere ned for at finde ud af, hvorfor revnerne bliver ved med at komme igennem. Når vi så har fundet ud af, hvad problemet er, har vi som oftest produktet - og endnu vigtigere rådgivningen - til at løse det.

Det er derfor, at vores kunder kan lide at arbejde sammen med os. Gennem årene har S&P haft stor succes med at løse problemer med veje og belægninger ved at være i stand til at levere en løsning, der virker - og ikke bare en hurtig løsning.

Contact

Simpson Strong-Tie Denmark

Simpson Strong-Tie A/S

Hedegaardsvej 11
CVR 36409819
8300 Odder
Danmark