Ny hjemmeside!

Nouveau site web

©SP-Reinforcement

Nyt brugervenligt design med forbedrede funktioner

I et forsøg på at forbedre brugeroplevelsen og tilgængeligheden har vi lanceret en nydesignet hjemmeside. Den opdaterede platform har en række nye funktioner, der er designet til at imødekomme brugere på PC, tablets og mobile enheder.

Den fornyede hjemmeside skiller sig ud med sin brugervenlige interface og forbedrede visuelle æstetik. Den nye side er designet med fokus på nem navigation og indeholder et væld af dokumenter og downloads, som er let tilgængelige for brugerne. En af de mest iøjnefaldende funktioner er det helt nye "Solutions"-område, som giver detaljerede oplysninger og ressourcer, der er skræddersyet til brugernes behov.

Derudover introducerer hjemmesiden brugervenlige filtreringsmuligheder, så brugerne ubesværet kan gennemse projekter og downloads for at finde præcis det, de har brug for. Denne nye funktionalitet forventes at forbedre brugernes produktivitet og tilfredshed betydeligt.

Lanceringen af den redesignede hjemmeside markerer et vigtigt skridt fremad for S&P og afspejler vores fortsatte engagement i innovation og brugercentreret design.

Contact

Simpson Strong-Tie Denmark

Simpson Strong-Tie A/S

Hedegaardsvej 11
CVR 36409819
8300 Odder
Danmark