Ekspertise, du kan stole på

knowledgeexpertise_microsite.jpg

S&P har stor erfaring og viden inden for asfaltarmering

Siden 1995 har S&P opbygget en stor ekspertise indenfor asfaltarmering. Gennem årene har mange kunder, som vi har samarbejdet med, haft gavn af vores støtte til store projekter, små projekter, komplekse projekter og enkle projekter. Takket være denne erfaring, og idet hvert projekt gribes an med samme professionalisme, har S&P været i stand til at opbygge en uovertruffen viden, når det drejer sig om vedligeholdelse af dine veje.

Og det er ofte netop derfor, at vores kunder kan lide at arbejde sammen med os. Når man bruger penge på infrastruktur, er det betryggende at vide, at pengene er godt givet ud til en løsning, der virker. Det handler dog ikke kun om selve løsningen. Det er også afgørende at have tillid til den virksomhed, der leverer løsningen, og det er et område, som S&P virkelig fokuserer på, så du kan stole fuldt ud på den professionalisme og ekspertise, der er blevet opbygget gennem årene.

For at være på forkant med udviklingen inden for teknologi og for at sikre, at S&P er involveret i denne udvikling, samarbejder vi aktivt med flere institutter og universiteter i hele Europa.

Contact

Simpson Strong-Tie Denmark

Simpson Strong-Tie A/S

Hedegaardsvej 11
CVR 36409819
8300 Odder
Danmark