Main Navigation da-NORDIC

S&P ARMO-systemet

  • S&P ARMO-System

S&P ARMO-systemet

Forstærkningssytem af kulfibernet og sprøjtebeton

S&P ARMO-systemet (kulfibernet) kombineres med sprøjtebeton og giver dermed en utrolig stærk løsning til efterarmering af tunneler, kanaler, rør, siloer, tanke m.m.

Beskrivelse

S&Ps ARMO-system består af S&P ARMO-crete® (specialbeton) og S&P ARMO-mesh® (kulfiberfiberforstærkningsnet).

Systemet anvendes til forstærkning af bygninger, broer og tunneller mm. Systemet kan installeres enten via våd eller tør sprøjtebetonmetode, på både murværk og betonbaggrund. På grund af de korrosions-modstandsdygtige egenskaber ved kulfibernettet, er det muligt at installere betonen med en markant lavere tykkelse end med traditionelle metoder. Den amorfe silica-belægning på S&P ARMO-mesh® (kulfiberfiberforstærkningsnet) vil sammen med de reaktive komponenter i S&P ARMO-crete® (specialbeton) resulterer i en befæstende og stærk binding mellem kulfibernet og beton. Desuden skaber det en forøgelse af forankringen.

Resultatet er en fiberforstærket beton med høj brandmodstand. Specialbetonen opfylder også kravene til den højeste slidstyrke.

Et S&P specialudviklet blandings- og pumpesystem gør det muligt for specialbetonen at blive hældt på, direkte fra en silo, hvilket sikrer, at installationsprocessen kan optimeres både økonomisk og effektivitetsmæssigt.

S&P ARMO-glasfiberforstærkningsnet kan ligeledes anvendes i bygningskonstruktioner.

S&P kan levere beregninger på ARMOS systemet, såfremt det er påkrævet.

Anvendelse

Service

Kontaktpersoner

Text of Specification

No items available.

Du er her

    Kontakt

    S&P

    SIMPSON Strong-Tie