STOR INTERESSE FOR S&P HÅNDBOGEN

Mandag, 10. december 2018

STOR INTERESSE FOR S&P HÅNDBOGEN

  • Asfaltarmeringshåndbogens to forfattere: Klavs Olsen (tv) og Morten Frost Kamphøvener

Der var kø ved S&Ps stand på Vejforum, den 5. og 6. december på Nyborg Strand. Årsagen var, at S&P uddelte deres nye "Asfaltarmeringshåndbog". Der var åbenlys og stor interesse for bogen fra både Asfaltindustrien, kommunale og startlige myndigheder og entreprenør- og rådgiverbranchen.

Klavs Olsen, den ene af de to forfattere bag bogen, var begejstret for den store interesse, bogen skabte: "Det er jo virkelig fantastisk at opleve, at vores bog bliver godt modtaget i branchen. Det er en nødvendig bog, som vi håber skaber endnu mere interesse for armering af asfalt i Danmark"

Morten Frost Kamphøvener, den anden af forfatterne bag bogen, forklarer: "Det er en bog vi har haft planer om i et stykke tid. Vi har jo desuden planer om at udgive en version 2,  inden længe, med flere underbyggende cases og  beregningsgrundlag for armering af asfalt".

 

 

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie