Ministerbesøg: Troels Lund Poulsen begejstret for Simpson Strong-Ties strategi for fremtiden

Fredag, 22. februar 2019

Ministerbesøg: Troels Lund Poulsen begejstret for Simpson Strong-Ties strategi for fremtiden

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), Leif Lahn (S), medlem af Folketinget, Uffe Jensen (V), borgmester i Odder og udvalgsformand Linda Wienand (S), kom mandag formiddag på besøg hos Simpson Strong-Tie i Odder.

Beskæftigelsespolitik og produktion var højt på dagsordenen, da to venstrepolitikere og to socialdemokrater kom forbi virksomheden i Boulstrup ved Odder. Simpson Strong-Tie fik samtidig et klap på skulderen fra politikerne, for den visionære personalepolitik, som virksomheden har udøvet i mange år.

Kasper Bregendahl, administrerende direktør, Simpson Strong-Tie, præsenterede kort virksomhedens historie, fordele og udfordringer - og fortalte politikerne, hvad der skal til for at gøre en forskel for virksomheden i fremtiden:

-       Vi er jo en stor butik, med næsten 3000 ansatte, på verdensplan, og målet for vores produkter kan beskrives med tre s´er: det skal være Smart, Sikkert og Stærkt! forklarede Kasper Bregendahl og fremsatte til sidst et stort ønske til politikerne på Christiansborg, om at tage hul på forhandlingerne om en ny bro fra Hov, via Samsø, til Sjælland.

Flexibel arbejdsmarkedsmodel

Snakken blev hurtigt sporet ind på beskæftigelsesområdet, hvor den danske Flexicuritymodel blev diskuteret.

Troels Lund Poulsen var nysgerrig for at høre, om Simpson Strong-Ties ledelse i USA, var opmærksomme på netop den danske Flexicuritymodel. Fabrikschef Ivan Lykke Rasmussen kom med et klart svar til ministeren:

-       Ja, helt sikkert. Det er ofte årsagen til, at vores ledelse i USA foretrækker at afprøve nye tiltag i Danmark, frem for Frankrig eller Tyskland, hvor det nærmest er umuligt at omlægge, hvis man har ansat for mange. Det har vi Danmark, på grund af Flexicuritysystemet. 

Placering og logistisk

Om fremtiden, fortalte Kasper Bregendahl, at der selvfølgelig også er nogle udfordringer, som skal løses:

-       Vi kæmper lidt med den placering vi har, som logistikmæssigt er lidt langt fra motorvejen. Derfor har vi et stort fremtidsønske om bedre en vej forbi her i Odder, på vej mod Hov – til den bro, via Samsø til Sjælland, som vil være en gevinst for hele Danmark og selvfølgelig også for os, som virksomhed.

Produktion hjem fra Indien

Automatisering, og brug af robotter i produktionen, har betydet at produktionen af flere produkter bliver trukket hjem fra Indien.

-       Man skal ikke være så bange for robotteknologien, for vi kan se, at det betyder at produktionen kommer tilbage til Danmark – og faktisk også skaber arbejdspladser hos os, forklarede Ivan Lykke Rasmussen. 

Armering til fremtiden

Ministeren nåede også forbi S&P Reinforcements lager i Bousltrup. S&P Reinforcement er et Schweizisk datterselskab af Simpson Strong-Tie, som arbejder med innovative og bæredygtige løsninger til armering af asfalt, broer og bygninger.

 

Kontakt

Legal info

Legal info

  • Om Simpson Strong-Tie®

    Siden 2012 har S&P været en del af Simpson Strong-Tie, et internationalt byggevarerfirma, med hovedkontor i Californien og lokale afdelinger i hele Europa.

    Virksomhedens mål er at hjælpe kunderne til at lykkes med deres projekter, ved at levere bygningsbeslag af bedste kvalitet, servicesupport, produkttest, træning og levering af varer til tiden.

SIMPSON Strong-Tie